ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

ΕυκαιρίεςΣυνεργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

  • Αν σας ενδιαφέρει ο κόσμος της Δημιουργίας και της Εκπαίδευσης
  • Αν επιθυμία σας είναι να βρίσκεστε ανάμεσα σε δυναμικούς ανθρώπους με φαντασία και όρεξη να μεταδώσετε τις γνώσεις σας σε νέους ανθρώπους

Τότε, θα θέλετε να εργαστείτε στο Κέντρο Τεχνών Πλάκα!

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

Όλοι εμείς στο Κέντρο Τεχνών Πλάκα, μετά από Πέντε Δεκαετίες αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στην Εκπαίδευση, έχουμε δώσει το στίγμα μας και έχουμε κερδίσει μια σημαντική θέση στην προτίμηση του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Χώρου και την Αγορά Εργασίας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε απευθυνόμενοι κυρίως στους νέους και σε όσους αισθάνονται νέοι.

Αξίες μας είναι ο Σεβασμός για τον Άνθρωπο, η Διαφοροποίηση, η Αντικειμενικότητα, η Συνεχής Ανάπτυξη, που δείχνουν την πρόθεσή μας να είμαστε μέσα στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων Σπουδαστών και επιθυμητός εργοδότης για τους εργαζόμενους.

Το περιβάλλον του Κέντρου Τεχνών Πλάκα είναι δυναμικό, ευέλικτο και δημιουργικό ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από οικογενειακή και φιλική νοοτροπία, ανοιχτή επικοινωνία, δίκαιη μεταχείριση, συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη.

Το δυναμικό μας ανέρχεται σε 50 εργαζόμενους, πτυχιούχους Ανωτάτων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και κατόχους Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με τo Κέντρο Τεχνών Πλάκα, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας με e-mail στο cv@plakas.gr ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

    Φύλο

    Ημερομηνία Γέννησης


    Σημείωση: Τα στοιχεία σας μένουν στο αρχείο μας ενεργά για ένα έτος. Σε περίπτωση, που προκύψει κάποια θέση εργασίας στο διάστημα αυτό και συγκεντρώνετε τα απαραίτητα προσόντα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προσωπική συνέντευξη.