ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

KiddieCreative TimeAcademy

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

Παιδική Ακαδημία

Το Κέντρο Τεχνών Πλάκα, παράλληλα με την πολυετή πορεία του στο χώρο των Τεχνών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τα παιδιά, ίδρυσε την παιδική ακαδημία “Kiddie Creative Time Academy” για τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν τη ζωγραφική.

KIDDIE CREATIVE TIME ACADEMY

Σχετικά με το μάθημα

Η ζωγραφική είναι μια αγαπημένη ενασχόληση των παιδιών η οποία ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Πρόκειται για μια δραστηριότητα απλή που βοηθά την ψυχολογική, τη συναισθηματική και τη δημιουργική εξέλιξη των παιδιών.

Κέντρο Τεχνών Πλάκα Kiddie Academy

Τα Τμήματά μας

Απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και Γυμνασίου [παιδικά και εφηβικά τμήματα].

Εικαστικό Εργαστήρι

Σκίτσο / Comic / Εικονογράφηση

Προετοιμασία για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια/Λύκεια Αττικής

Kiddie Creative Time Academy
Kiddie Creative Time Academy
Kiddie Creative Time Academy
KIDDIE CREATIVE TIME ACADEMY

Η Ακαδημία

Η Ακαδημία απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό – Εικαστικούς, Παιδαγωγούς, Σκιτσογράφους – το οποίο είναι άριστα καταρτισμένο στις σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, που πέρα από την εκπαίδευση, προσφέρουν την ίδια φροντίδα και ασφάλεια που απολαμβάνουν τα παιδιά στο σπίτι τους.

Έχοντας λοιπόν υπόψη ότι η ζωγραφική λειτουργεί ως ένα «όχημα» έκφρασης δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να βγαίνουν εκτός «ορίων» και να δίνουν δικά τους σχήματα στις σκέψεις ο στόχος μας, πέρα από το γνωστικό αντικείμενο που καλύπτεται, είναι η ανατροφοδότηση της φαντασίας και έμπνευσης των παιδιών, ωθώντας τα να σκεφτούν και να «γεννήσουν» νέες ιδέες.

Συνοψίζοντας

Η ζωγραφική θα μπορούσε να ειπωθεί ότι είναι ένα βασικό συστατικό μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης. Τα παιδιά, μέσα από την επαφή τους με τις τέχνες, μαθαίνουν να επικοινωνούν. Τα έργα τους αποτυπώνουν τα λόγια τους κι έτσι τα παιδιά αισθάνονται ελεύθερα να εκφραστούν όπως επιθυμούν! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτά είναι ο χρόνος και η αγάπη που έχουν αφιερώσει για τα δημιουργήματά τους μέσα από ένα όμορφο καλλιτεχνικό ταξίδι πλημμυρισμένο από μια τεράστια παλέτα χρωμάτων και ζωντάνια!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα της Παιδικής Ακαδημίας ακολουθήστε την επίσημη σελίδα http://kiddieacademy.gr/